Kumppanit

/Kumppanit
Kumppanit 2017-07-05T11:50:56+00:00

Mikäli Sinä tai yrityksesi olette kiinnostuneita yhteistyöstä olympialajin parissa, joka uskoo vakaasti sitoutumiseen, joukkuehenkeen sekä toveruuteen, ota yhteyttä SRL:oon: Partnership.
Suomen Rugby on ylpeä saadessaan tehdä yhteistyötä näiden yritysten kanssa:

Macron_logo_BLACK
Macron Suomi

“Olemme erittäin tyytyväisiä solmimaamme sopimukseen SRL:n kanssa. Macron Finland haluaa paikallisena tavarantoimittajana tukea seuran toimintaa ja menestystä. Uskon, että Macronin arvot – sitoutuminen, intohimo ja avoimuus – ovat hyvinä eväinä monivuotiselle yhteistyöllemme”, sanoo Henri Taimi Turun Macron Storesta.

Macron S.p.A.

Macron on vuonna 1971 perustettu italialainen urheiluvaatettaja. Macronin pääkonttori sijaitsee Italiassa Bolognassa, ja yrityksen palveluksessa maailmanlaajuisesti on 150 työntekijää. Paikallisia Macron –liikkeitä on tällä hetkellä 1200, n. 20 Euroopan maassa. Macron palvelee urheiluvälinetoimittajana jo 20 000 palloilujoukkuetta maailmanlaajuisesti, päälajien ollessa jalka-, kori-, lento-, rugby -ja käsipallo. Macron Store Turku on toiminut Turun Itäharjulla lokakuusta 2012 lähtien ja elokuun aikana muutamme uusiin tiloihin Orikedolle Macron-Arenan tiloihin. Ja 2017 tammikuussa avaamme uuden Macron Storen Helsinkiin.

Aussie Bar

Vuosien ajan Aussie Bar on ollut yksi suomalaisen rugbyn suurimmista tukijoista, sponsoroiden Arctic Rugbya, paikallisia seuroja, sekä mahdollistaen kansainvälisten Rugbyotteluiden näkyvyyden paikkakunnilla joissa on Aussie Bar.

Brändinä Aussie Bar täyttää 10-vuotta kesäkuussa 2016, tällä hetkellä baareja on kaksi Helsingissä, yksi Tampereella sekä Aussie-laiva “JeNNY” Turussa. Juhlien kunniaksi Aussie Bar onkin tänä vuonna kansainvälistymässä, sillä Ruotsiin ollaan avaamassa baaria.

Etsimmekin nyt franchise-yrittäjiä teemabaareille ympäri Eurooppaa, jos olet kiinnostunut, klikkaa Aussie Bar Franchising

Aussie Bar toivottaa kaikille suomalaisille rugbyjoukkueille onnea ja menestystä kausille 2016/2017!

Onnea Suomen maajoukkueelle tänä vuonna
Näyttäkää niille.

Bejay Visser
Toimitusjohtaja, perustajajäsen, omistaja

MMK-Rakenne Oy
mmk-rakenne-oy
Liikunta ja urheilu auttaa nuoria sekä aikuisia jaksamaan muuttuvassa maailmassa. MMK-Rakenne Oy:n arvomaailman mukaisesti tuemme nuoria ja aikuisia , jotka edustavat puhdasta urheilua. Suomen rugbymaajoukkue on mm. yksi yrityksemme tukemista aikuisten urheilujoukkueesta.

Pirjo Kosonen, MMK-Rakenne Oy

 

Eerikkilä pysty logo_ei_slogania
Eerikkilän Sports Institute

This post is also available in: englanti