Kumppanit

/Kumppanit
Kumppanit 2017-09-19T10:22:46+00:00

Mikäli Sinä tai yrityksesi olette kiinnostuneita yhteistyöstä olympialajin parissa, joka uskoo vakaasti sitoutumiseen, joukkuehenkeen sekä toveruuteen, ota yhteyttä SRL:oon: Partnership.
Suomen Rugby on ylpeä saadessaan tehdä yhteistyötä näiden yritysten kanssa:

Macron_logo_BLACK
Macron Suomi

“Olemme erittäin tyytyväisiä solmimaamme sopimukseen SRL:n kanssa. Macron Finland haluaa paikallisena tavarantoimittajana tukea seuran toimintaa ja menestystä. Uskon, että Macronin arvot – sitoutuminen, intohimo ja avoimuus – ovat hyvinä eväinä monivuotiselle yhteistyöllemme”, sanoo Henri Taimi Turun Macron Storesta.

Macron S.p.A.

Macron on vuonna 1971 perustettu italialainen urheiluvaatettaja. Macronin pääkonttori sijaitsee Italiassa Bolognassa, ja yrityksen palveluksessa maailmanlaajuisesti on 150 työntekijää. Paikallisia Macron –liikkeitä on tällä hetkellä 1200, n. 20 Euroopan maassa. Macron palvelee urheiluvälinetoimittajana jo 20 000 palloilujoukkuetta maailmanlaajuisesti, päälajien ollessa jalka-, kori-, lento-, rugby -ja käsipallo. Macron Store Turku on toiminut Turun Itäharjulla lokakuusta 2012 lähtien ja elokuun aikana muutamme uusiin tiloihin Orikedolle Macron-Arenan tiloihin. Ja 2017 tammikuussa avaamme uuden Macron Storen Helsinkiin.

MMK-Rakenne Oy
mmk-rakenne-oy
Liikunta ja urheilu auttaa nuoria sekä aikuisia jaksamaan muuttuvassa maailmassa. MMK-Rakenne Oy:n arvomaailman mukaisesti tuemme nuoria ja aikuisia , jotka edustavat puhdasta urheilua. Suomen rugbymaajoukkue on mm. yksi yrityksemme tukemista aikuisten urheilujoukkueesta.

Pirjo Kosonen, MMK-Rakenne Oy

Garam & Vermiglio Catering
gvc-logo-new
Garam & Vermiglio Catering Oy haluaa olla mukana tukemassa suomalaista rugbya. Yhteistyömme on alkanut jo vuosia sitten ja toivomme sen jatkuvan vuosia. Toivomme tietysti myös, että rugbysta tulisi Suomessakin yhä isompi laji, sillä sen seuraaminen on varsin viihdyttävää ja vauhdikkaassa pelissä sattuu ja tapahtuu koko ajan. Myös pieni laji tarvitsee tukijansa ja olemme ylpeitä ja iloisia että saamme olla tässä tarinassa mukana.

SaleSmart
salesmart-logo

Monica Teraste @Huom.fi
logo

Rugby on jännittävä laji ja arvot ovat kohdillaan. Lajia suomessa seuranneena viimeiset 16 vuotta, toivoisin lajin löytävän uusia harrastajia.
Katson, että Kiinteistönvälittäjänä voin palvella myös lajin harrastajia perheineen, löytämään heille sen oikean kodin.

Fuudii
fuudii

Cryo-Fit
cryofit_logo
Cryo-Fit on ensimmäinen huippukylmähoitoa tarjoava studio Helsingissä!
Haluamme tukea terveellisiä elämäntapoja ja kannustaa liikunnan aloittamiseen – avullamme hoidat kehoa ja mieltä sekä voit seurata etenemistäsi kehonkoostumusmittauksen ja kuntotestauksen avulla.
Innovatiiviset laitteemme edistävät kokonaisvaltaista hyvinvointia uuden teknologian avulla. Studiomme Länsi-Pasilassa tarjoaa Cryo-huippukylmähoitoa, Vacu-alipainehoitoa, ja Roll -hierontarullaa.

This post is also available in: englanti